Paris Motor Show: Crédit Agricole Auto Bank og Drivalia sammen om fremtidens mobilitet

NEWS

Fra den 14. til den 20. oktober vil Paris være vært for den 90. udgave af Mondial de l’Auto, en af Europas mest prestigefyldte bilbegivenheder.

  •  Fra den 14. til 20. oktober vil de to virksomheder, som er en del af CA Personal Finans & Mobility Group, deltage i det prestigefyldte Paris Motor Show med en 650-kvadratmeter stor stand i Hal 4.
  • I udstillingen vil der være fem fuldt elektriske modeller fra partnermærkerne GAC Motor, Tesla, Dongfeng, MG Motor og Cadillac, som har etableret betydelige forretninger, partnerskaber og joint ventures i Europa og Asien med den franske koncern.
  • Standen vil indeholde Drivalia’s Green Garage, et særligt område, hvor besøgende vil være i stand til at teste en interaktiv platform, der giver dem mulighed for at skabe det elektriske køretøj af deres drømme ved hjælp af kunstig intelligens.
  • Adskillige konferencer, der er åbne for offentligheden, vil blive afholdt fra tirsdag den 15. til fredag den 18. oktober på standen for at diskutere morgendagens elektriske mobilitet med økonomer, ingeniører, NGO’er, producenter, energiaktører mv.

Fra den 14. til den 20. oktober vil Paris være vært for den 90. udgave af Mondial de l’Auto, en af Europas mest prestigefyldte bilbegivenheder. Crédit Agricole Auto Bank og dets leasing- og mobilitetsselskab, Drivalia, vil deltage og bekræfte deres forpligtelse til at blive vigtige internationale aktører i den nye mobilitetsservicesektor.

CA Auto Bank og Drivalia vil dele en 650 kvadratmeter stor stand i hal 4 med Crédit Agricole Personal Finance & Mobility, eneaktionær i begge virksomheder.

Med sin tilstedeværelse ved begivenheden bekræfter CA Personal Finance & Mobility sammen med sine enheder sin ambition om at være den europæiske førende inden for elektrisk mobilitet, samtidig med, at man positionerer sig som en aktør, der adresserer nye mobilitetsbehov og udfordringerne ved energiomstilling.

På udstillingen vil der være fem fuld elektriske modeller fra partnermærker: GAC Aion Hyptec SSR, Tesla Model 3 Performance, Dongfeng MHero 1, MG Cyberster og en Cadillac Lyriq. Disse køretøjer repræsenterer betydelige forretningspartnerskaber og joint ventures etableret i Europa og Asien af den franske koncern og dens datterselskaber – CA Auto Bank, Drivalia og Agilauto – også til stede på standen.

Den store stand vil danne rammen om et travlt program af aktiviteter og møder, herunder et særligt initiativ baseret på kunstig intelligens: Drivalia’s Green Garage.

Takket være et avanceret AI-drevet system giver Green Garage brugere mulighed for at skabe en digital version af deres “drømmebil” ved at besvare en række personlige spørgsmål. Efter at have konfigureret deres ideelle bil, vil brugerne modtage et udvalg af elbiludlejningstilbud fra Drivalia-kataloget, der matcher den forestillede model.

Drivalias grønne garage omfatter en bred vifte af elektriske køretøjer, designet til at imødekomme alle mobilitetsbehov: fra ikoniske og etablerede mærker som Tesla, Mazda, Audi og Lotus til nyere mærker som BYD, Dongfeng og Omoda, med modeller lige fra agile bybiler (som f.eks. MG 4 fuld elektrisk og BYD Atto 3) til elegante sedaner (som Tesla Model 3 og Polestar 2), SUV’er (som Tesla Model Y og Cadillac Lyriq), til luksusmodeller (som Porsche Taycan, Lotus Emeya, Voyah Dream og Dongfeng MHero 1).

Designet til at bringe brugere tættere på bæredygtig mobilitet på en fordybende og interaktiv måde, vil Green Garage derefter være tilgængelig på Drivalia-webstedet, hvilket giver et endnu bredere publikum mulighed for at leve en unik oplevelse, mellem lyst og virkelighed.

7 konferencer for at forme fremtiden for elektrisk mobilitet

Fra mandag den 14. oktober til fredag den 18. oktober 2024 vil der blive afholdt syv konferencer på CA Personal Finance & Mobility-standen for at adressere elektrisk mobilitet fra alle vinkler med gæster. Disse konferencer vil være tilgængelige for alle besøgende på showet:

  • Mandag den 14. oktober fra kl. 15.00. til 15.30. – Præsentation af CA Mobility Services-kataloget (leveringer, garantier, ladestandere, delebiler osv.).
  • Tirsdag den 15. oktober fra kl. 14.00. til 14.45. – Konference “Er vi klar til en 100% elektrisk fremtid?” med Virginie Boutueil, forsker i socioøkonomi af mobilitet, og Bernard Jullien, akademiker og økonom.
  • Onsdag den 16. oktober fra kl. 10.30 til 11.00 – Konference “Elektrisk køretøj: lad os finde ud af sandheden fra løgnene” med Antoine Herteman, præsident for Avère, Julien Robert, vicepræsident for salg og netværk for Saic Motor France, og Leo Larivière fra NGO’en Tansport &Environnement.
  • Onsdag den 16. oktober fra 11.30 til 12.00. – Konference “Strømmen går: når elektrisk genopfinder køreglæden” med Nicolas Meunier og Lionel Robert, biljournalister.
  • Torsdag den 17. oktober fra kl. 13.30. til 14.00. – Konference “Byer, landskab, hvilken geografi for elektrisk?” med Marc Mortureux, generaldirektør for PFA, og Olivier Dubois, direktør for elektrisk mobilitet hos EDF.
  • Torsdag den 17. oktober fra klokken 14.15. til 14.45. – Konference “Skiftet til elektrisk: en mulighed for tilgængelighed?” med Charlotte de Vilmorin, Chief Public Affairs Officer i Newav, og Pierre Folliot, CEO for Newav.
  • Fredag den 18. oktober fra kl. 14.00. til 14.30. – Konference “Company: key link in electrification” med Leo Larivière fra ngo’en Transport & Environment og Pascal Pavard, leder af EDF’s køretøjsflåde.

Link til abonnement

Pressemøde på CA Mobility stand (Hal 4 – A41) den 14. oktober fra kl. 12.15. til 12.30.

Del på

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail